wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Promocje

1
Klucz dynamometryczny 1/2'' 50-350Nm

Klucz dynamometryczny 1/2'' 50-350Nm420,36 zł277,44 zł brutto225,56 zł netto

Nasadki 1/4" z koncówką TORX T8-T40 9szt.

Nasadki 1/4" z koncówką TORX T8-T40 9szt.48,56 zł32,05 zł brutto26,06 zł netto

UCHWYT MAGNETYCZNY DO KLUCZY PNEUMATYCZNYCH

UCHWYT MAGNETYCZNY DO KLUCZY PNEUMATYCZNYCH236,46 zł156,06 zł brutto126,88 zł netto

Kontakt

  • ADRES PUNKTU SPRZEDAŻY
    MOJE NARZĘDZIA PLUS
    ul. Sobocka 13c
    62-090 Rokietnica / Rostworowo
    NIP: 7822603490
  • E-mail:info@mojenarzedzia.com
  • Telefon 600 536 093
    61 833 53 01
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 17.00, w soboty 10.00 - 14.00

Płatności i dostawa

  • PRZELEW24
  • InPost

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI
„Sklepu internetowego Moje narzędzia”.

I. Postanowienia Ogólne

Postanowienia poniższe stanowią politykę prywatności (dalej: „Polityka Prywatności”), która określa informacje dotyczące zbierania danych, w tym danych osobowych użytkowników usług(i) świadczonej przez MOJE NARZĘDZIA PLUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA z siedzibą w Poznaniu,  przy os. Orła Białego 99/19, o numerze NIP: 7822603490 Regon 36352292900000 , oraz sposób ich przetwarzania.

II. Dane osobowe

Sklep internetowy Moje narzędzia dokłada wszelkich starań, aby prowadzony serwis www.mojenarzedzia.comułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony
i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies oraz innych podanych dobrowolnie danych osobowych. Dane, o które będziesz proszony w formularzach zamówień, są niezbędne do działania serwisu lub realizacji usługi. Podanie danych jest dobrowolne. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

III. Rodzaje i cel wykorzystania danych

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do sklepu internetowego Moje narzędzia przy okazji wysyłania komentarzy, opinii itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. sklepu internetowego Moje narzędzia nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te, nie podlegają „Polityce Prywatności”.

Cookies (Ciasteczka)

„Wpisz nazwę serwisu” zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej sklepu internetowego. Cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do wykonania danej operacji, np. w postaci uwierzytelnienia, zbierania danych statystycznych lub zapisania danych w formularzach kontaktu lub zamówienia.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Jednakże w ustawieniach przeglądarki można dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną ich obsługę w ustawieniach przeglądarki bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu końcowym użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki. Usługa lub jej poszczególne funkcjonalności mogą jednak bez plików cookies nie działać poprawnie.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do sklepu internetowego Moje narzędzia wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej serwisów.

Niezapowiedziane Wiadomości

Sklep internetowy Moje narzędzia zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości „Wpisz nazwę serwisu” rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe). Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych sklepu internetowego Moje narzędzia

Inne formularze

Formularze, okna pop-up i inne formy znajdujące się gościnnie na serwisach należących do sklepu internetowego Moje narzędzia i dotyczące usług, produktów, serwisów nieobsługiwanych przez sklep internetowy Moje narzędzia nie podlegają „Polityce Prywatności”.

IV. Uprawnienia użytkowników w zakresie danych osobowych

„Wpisz nazwę serwisu” zapewnia użytkownikom przekazującym dane osobowe realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.),
w tym również prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

Użytkownik ma prawo w każdym czasie do usunięcia swoich danych osobowych poprzez kontakt mailowy na adres info@mojenarzedzia.com

Sklep internetowy Moje narzędzia stosuje środki techniczne i organizacyjne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

V. Zmiany Polityki Prywatności

Sklep internetowy Moje narzędzia zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian
w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika serwisu należącego do sklepu internetowego Moje narzędzia obowiązuje aktualna „Polityką Prywatności”. O zmianach Polityki Prywatności, sklep internetowy Moje narzędzia będzie informować na stronach serwisu.

VI. Dodatkowe informacje

W przypadku pytań lub wątpliwości, co do Polityki Prywatności, sklep internetowy Moje narzędzia prosi o kontakt na adres e-mail podany na stronach serwisu info@mojenarzedzia.com


Przejdź do strony głównej

Producenci

  • ALPEN
  • ASTRA
  • Beargrip
  • BESSEY
  • Beta
  • BGS technic GERMANY
  • Black&White
  • BOXO
  • Cardos
  • Ceegos
  • Chicago Pneumatic
  • CK TOOLS
  • Compan ULTRAMYT
  • Condor Werkzeug
  • Connect
  • CORONA
  • Demar by TOYA
  • ERDI
  • escal
  • FLO
  • GEKO
  • GOVONI
  • GRAVUREM
  • Halder
  • Hanse Werkzeug
  • HAWEKA
  • HELLA
  • HEYCO
  • HEYTEC
  • Högert Technik
  • Hubitools
  • IDEAL
  • Ingersoll Rand
  • JBM
  • JONNESWAY
  • K2
  • KING TONY
  • KNIPEX
  • KRETZER
  • LASER
  • LUND
  • LYRA
  • MAGNUS
  • MONDOLFO FERRO
  • MONTERO
  • NADRUKI
  • PARAT
  • PFERD
  • PICARD
  • Power TEC
  • POWER UP
  • Pro'skit
  • QUATROS
  • RENNSTEIG
  • ROOKS
  • ROOKS GARAGE
  • RUKO
  • SATRA
  • SCALA
  • Selta
  • SJD Pro Tech
  • STABILA
  • STANLEY
  • STHOR
  • STORM
  • TAJIMA
  • TELWIN
  • TERRAX
  • TESTBOY
  • Triumf
  • UMETA
  • UNIOR
  • Urządzenia Warsztatowe
  • VETTER
  • VOREL
  • Wera
  • YATO
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
{__GOOGLE_KONWERSJA}